Appartement huren: niet meer beschikbaar Oranjestraat in Den Haag

  • 79 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit -in 2018 volledig gerenoveerde-, gemeubileerde 3-kamer appartement met 2 slaapkamers is vanaf 1 juni beschikbaar.

De foto’s zijn ter impressie: plan een bezichtiging met ons in en wij nemen u graag mee door dit schitterende appartement!

INDELING:
Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping en is bereikbaar via het centraal trappenhuis en met de lift.
Toegang via licht, ruim centraal trappenhuis. Woonkamer met semi open keuken, twee slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Separaat toilet.

BIJZONDERHEDEN:
- beschikbaar woensdag 1 juni
- 2 slaapkamers
- oplever niveau: in huidige staat gemeubileerd, gordijnen / jaloezieën en lichte laminaatvloer, luxe keuken met diverse inbouwapparatuur.
- overige zaken die mogelijk door voorgaande huurders worden achtergelaten, maken geen onderdeel uit van het gehuurde.
- energielabel A

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 2.000, - per maand (inclusief meubilair) exclusief g/w/e + tv/internet
- service kosten à € 225, - per maand (verbruik voorschot gas, water, elektra middels tussenmeters, Ziggo TV/internet, serviceabonnement CV, elektra verbruik centraal trappenhuis, schoonmaak centraal trappenhuis, glasbewassing voorgevel)
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 2.225, -
- bij aanvang van de huurovereenkomst worden eenmalige professionele schoonmaakkosten van € 250,- in rekening gebracht.

OMGEVING:
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels ,horeca, uitgaansgelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout.
In het Centrum vind je een brede mix van woningen. Van statige grachtenpanden en 17e eeuwse hofjeswoningen tot moderne appartementen. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt.
Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren. Verschillende openbaar vervoer mogelijkheden op steenworp afstand of pak de auto en rij zo de Utrechtsebaan op, richting de A4, A12 of A13. Kortom; hier ontbreekt het je aan niets!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Voorhout
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart