Appartement huren: niet meer beschikbaar 2e Messstraat in Den Haag

  • 40 m2
  • 2 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De entree van het gebouw op de begane grond, vanwaar u de hal met brievenbussen betreedt. Met een lift of met een trap naar de eerste verdieping. Op de gang buiten vindt u de toegangsdeur van het appartement.

Hal, ruime en zonnige woonkamer met volledig ingerichte open keuken. De hoekbank in de woonkamer heeft opslagruimte en kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed voor de gasten. De keuken heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en een tweede televisie. De badkamer heeft een mooie naam en hier vindt u een douche, een wastafel en een toilet. De wasmachine bevindt zich ook in de badkamer.

In de kelder van het gebouw heeft u een eigen berging voor uw fiets of lege koffers. Aan de achterkant van het gebouw is een privé parkeerplaats die kan worden gebruikt. Je hebt geen eigen gereserveerde plaats dus als de parkeerplaats vol is, moet je op straat parkeren.

Dit mooie en complete appartement is absoluut een bezoek waard. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Scheveningen Badplaats
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart