Apartment for rent: no longer available 2e Messstraat in Den Haag

  • 40 m2
  • 2 rooms
  • 14 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

De entree van het gebouw op de begane grond, vanwaar u de hal met brievenbussen betreedt. Met een lift of met een trap naar de eerste verdieping. Op de gang buiten vindt u de toegangsdeur van het appartement.

Hal, ruime en zonnige woonkamer met volledig ingerichte open keuken. De hoekbank in de woonkamer heeft opslagruimte en kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed voor de gasten. De keuken heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een tweepersoonsbed, kledingkast en een tweede televisie. De badkamer heeft een mooie naam en hier vindt u een douche, een wastafel en een toilet. De wasmachine bevindt zich ook in de badkamer.

In de kelder van het gebouw heeft u een eigen berging voor uw fiets of lege koffers. Aan de achterkant van het gebouw is een privé parkeerplaats die kan worden gebruikt. Je hebt geen eigen gereserveerde plaats dus als de parkeerplaats vol is, moet je op straat parkeren.

Dit mooie en complete appartement is absoluut een bezoek waard. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Read more with an subscription!

General information

City Den Haag
District/Neighbourhood: Scheveningen Badplaats
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map