Appartement huren: niet meer beschikbaar Rijswijkseweg in Den Haag

  • 78 m2
  • 3 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huisvestingsvergunning van toepassing!
Gelegen vlak bij station Den Haag Hollands Spoor ligt dit leuke 4 kamer appartement (Ca. 78 m2) met 2 slaapkamers, voormalige ensuite woonkamer en balkon.

INDELING
Trap naar 1e verdieping, entree woning, hal, woonkamer voorzijde en achterzijde, ingerichte ruime keuken met veel werkblad.
Ruime master bedroom, tweede slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafel, separate toilet met wastafel.

EXTRA INFORMATIE
- 2 slaapkamers
- Balkon

BIJZONDERHEDEN & EISEN
- De huurprijs is € 1.000,- per maand exclusief g/w/e
- Huurder is verantwoordelijk voor alle nutsvoorzieningen
- Borg € 1.000,-
- Huisvestingsvergunning is van toepassing
- Huurovereenkomst voor minimaal 12 maanden
- Beschikbaar voor woningdelers.
- Ingangsdatum huur z.s.m
- Roken niet toegestaan
- Contract type: ROZ 2017 + algemene bepalingen

INKOMENSEIS
- Inkomenseis: Netto-inkomen dat gelijk is aan 2,5 a 3 keer de maandelijkse huur van het appartement + Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar op basis van de gewenste startdatum van de huur.
- Inkomenseis voor een garantsteller: Netto-inkomen dat gelijk is aan 5 keer de maandelijkse huur van het appartement + arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

OMGEVING
Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. In het gebied rond de oude Haagse binnenhaven (Laakhaven) zullen de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden met volop ruimte voor wonen, werken en ontspannen. De historische kranen aan beide zijden van het water en de RAC hallen (voormalig Rijks Automobiel Centrale) herinneren je hier aan de industriële geschiedenis. Dit wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters, studenten en wereldburgers. Er komen aantrekkelijke en zeer betaalbare woningen en ruimte voor particulieren om zelf een kavel te bebouwen. Er komt zelfs een jachthaven met stadsappartementen en grote woon-werkwoningen aan de kade. De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Er komen hier steeds meer ondernemers die zich richten op de jonge bewoners van de wijk. Op de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf de woning zijn verschillende mogelijkheden om met het openbaar vervoer te reizen. De tram brengt u naar het centrum van Den Haag, het strand en de omliggende plaatsen Delft, Rijswijk, Nootdorp, Wateringen en Zoetermeer. Daarnaast bereikt u binnen enkele minuten trein station Den Haag Hollands Spoor.
- Tram 1, 9, 15, 16 & 17.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Noordpolderbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart