Appartement huren: niet meer beschikbaar De Genestetlaan in Den Haag

  • 110 m2
  • 4 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gemeubileerd appartement circa 110 m2, open keuken, ruime badkamer met inloopdouche, 3 ruime slaapkamers en een balkon in Den Haag.

INDELING
Gelegen op de tweede etage. Entree appartement, de hal met toegang tot de drie slaapkamers, ruime moderne badkamer met inloopdouche en radiator, en apart toilet. Half open keuken voorzien van koelkast, gasfornuis met oven, vaatwasser en magnetron. Vanuit de keuken toegang tot het balkon. Woonkamer (ensuite) naar eetkamer gedeelte met eettafel en 6 stoelen.

BIJZONDERHEDEN
- 3 ruime slaapkamers
- Modern gerenoveerde badkamer met inloopdouche en radiator
- Apart toilet
- Open keuken met vaatwasser, koel/vries combinatie, 4 pits gasfornuis met afzuigkap, magnetron
- Balkon
- Gemeubileerd
- Dubbelglas

EXTRA INFORMATIE
- Beschikbaar 01-04-2022
- De huurprijs is € 1.690,- excl. p.m.
- De huurprijs is exclusief gas/licht/water
- Waarborgsom 02 maanden huur à € 3.380,-
- Maximale huurperiode: 24 maanden
- Woningdelers zijn toegestaan
- Huisvestingsvergunning is van niet toepassing

OMGEVING
Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. In het gebied rond de oude Haagse binnenhaven (Laakhaven) zullen de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden met volop ruimte voor wonen, werken en ontspannen. De historische kranen aan beide zijden van het water en de RAC hallen (voormalig Rijks Automobiel Centrale) herinneren je hier aan de industriële geschiedenis. Dit wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters, studenten en wereldburgers. Er komen aantrekkelijke en zeer betaalbare woningen en ruimte voor particulieren om zelf een kavel te bebouwen. Er komt zelfs een jachthaven met stadsappartementen en grote woon-werkwoningen aan de kade. De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Er komen hier steeds meer ondernemers die zich richten op de jonge bewoners van de wijk. Op de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk.
(https://wonenindenhaag.nl/)

OPENBAAR VERVOER
Bus 22 en 29 richting station Rijswijk en Tram 1
Ideaal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en internationale organisaties als het European Patent Office, SHELL, KPN, TechMahindra ed.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Laakkwartier-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart