Appartement huren: niet meer beschikbaar Boslaan in Den Haag

  • 58 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op loopafstand van Centraal Station en het centrum van Den Haag gelegen appartment met 1 slaapkamer. Het appartement heeft een moderne keuken en is volledig gemeubileerd. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het Haagsche bos. Openbaar vervoer, uitvalswegen en de gezellige winkelstraat de Theresiastraat zijn in de directe omgeving van het appartement.

Toegang tot het complex op de begane grond, lift naar de 2e etage vanwaar je via de gallerij bij de entree van het appartement aankomt. Via de hal kom je in de ruime woonkamer met uitzicht op het Haagsche bos. Vanuit de woonkamer is de half open moderne keuken te bereiken. De keuken is voorzien van alle apparatuur. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot het over de gehele breedte van het appartement gelegen balkon. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, ruime garderobe kast en bied toegang tot de badkamer. In de badkamer is een wastafel, ligbad en wasmachine aanwezig. Het toilet is apart.

Dit perfect gelegen appartement is per direct beschikbaar. Bel Jenter Real Estate voor het maken van een bezichtiging afspraak.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Haagse Bos
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart