Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Lansbergestraat in Den Haag

  • 72 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Super mooi en goed onderhouden 3-kamer appartement op de 1e verdieping met een zonnige balkon op het westen gelegen in het gezellige en populaire Bezuidenhout.

INDELING:
Entree op de eerste verdieping welke leidt naar een ruime hal met garderobe, meterkast en toilet. Ruime woon/eetkamer over de gehele lengte van de woning met openslaande deuren naar een van de twee balkons. Slaapkamer aan de voorzijde.
Gelegen aan de achterzijde is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast. De keuken geeft toegang tot het zonnige balkon (West). Badkamer met douche, wastafel en wasmachine. De badkamer geeft toegang tot een kamer aan de achterzijde die kan fungeren als kantoor, kinderkamer, logeerkamer of inloopkast. Vanuit deze kamer is er via openslaande deuren toegang tot het balkon. De centrale verwarming is geïnstalleerd in de balkonkast.

BIJZONDERHEDEN:
- 2 slaapkamers
- balkon op het westen
- volledig gemeubileerd

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs € 1.400,- per maand exclusief g/w/e + tv/internet
- huurprijs is inclusief meubilering
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluiting van nutsvoorzieningen
- eenmalig € 175,- schoonmaakkosten
- huisvestingsvergunning van toepassing

WIJK
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart