Appartement huren: niet meer beschikbaar Nieuwstraat in Den Haag

  • 107 m2
  • 3 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in hartje centrum Den Haag ligt dit zeer ruime 4-kamer appartement van circa 110 m2 in de Nieuwstraat met terras/patio op het noord-oosten.

INDELING:
Entree op straatniveau. Bellentableau, trappen naar de 2e woonlaag. Entree woning, ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken. Ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning met dubbele deuren naar een zijkamer (study/eetkamer). Twee zeer ruime slaapkamers waarvan een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Keuken basis ingericht gelegen aan de achterzijde van de woning met deur die toegang geeft tot het terras/patio. Badkamer voorzien van douchebak en dubbele wastafel, separaat toilet. Wasruimte doormiddel van een inbouwkast op de hal.

BIJZONDERHEDEN:
- beschikbaar per 01 februari 2023
- 2 slaapkamers
- maximaal 2 huurders (dus 3 woningdelers niet toegestaan)
- energielabel A

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à € 1.350, = exclusief g/w/e + internet
- voorschot service kosten g/w/e per maand à € 250, =
- bruto waarborgsom van 02 maanden à € 3.200, =
- huisvestingsvergunning niet van toepassing
- minimaal 12 maanden

WIJK:
Gelegen in het bruisende en veelzijdige centrum. Een wijk die onder andere bekend is van het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels, horeca, uitgaansgelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes.

BEREIKBAARHEID:
De woning ligt op een geweldige locatie in het hart van Den Haag met het centrum voor de deur. Het centraal station is op loopafstand en dankzij de vele openbaar vervoer mogelijkheden (o.a. tram 2, 3, 4, 6, 9, 16) is reizen in en rondom Den Haag makkelijk en snel. Gunstig gelegen t.o.v. van uitvalswegen (A4, A12, N44).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Zuidwal
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart