Appartement huren: niet meer beschikbaar Bierkade in Den Haag

  • 100 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

->>Graag per mail reageren info@i-re.nl of via Pararius of via onze eigen website. Wij plannen GEEN afspraken in per telefoon. <<- Graag de gehele tekst lezen. Bezichtigingen zullen maandag 14 maart plaatsvinden.

- >> HUISVESTINGSVERGUNNING IS VAN TOEPASSING <<-
https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

Karakteristieke woning, 2 slaapkamers, ligbad, en zeer ruime woonkamer.

OMSCHRIJVING
Entree op straatniveau, gedeeld trappenhuis met twee andere appartementen, trap naar de eerste verdieping. Entree appartement, hal die toegang geeft tot de toilet, woonkamer en een van de slaapkamers. Ruime open woonkamer met ornamenten en zicht op de gezellige Bierkade. Vanaf de woonkamer toegang tot de keuken. Half open keuken voorzien van, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Eventuele andere apparaten kunnen in overleg worden overgenomen van de huidige huurders. Vanuit de woonkamer is de badkamer en eerste slaapkamer bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
- Centrum van Den Haag aan de Bierkade
- 2 slaapkamers
- Badkamer voorzien van ligbad
- 100 m2 woonoppervlakte
- Alle ramen voorzien van voorzetglas (dubbelglas)

EXTRA INFORMATIE
- Beschikbaar 01-04-2022
- De huurprijs is € 915,- excl. p.m.
- Service kosten € 10,- p.m.
- De huurprijs is exclusief gas/licht/water
- Waarborgsom 02 maanden bruto huur à € 1.850,-
- Huisvestingsvergunning is van toepassing, meer informatie met betrekking tot de eisen:
https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

OMGEVING
De Stationsbuurt ligt ingesloten tussen de stations Holland Spoor en Centraal station. Tussen de grachten vind je woningen uit 1850-1930 en hofjes, maar ook veel nieuwbouw. De Stationsbuurt wordt namelijk grondig vernieuwd en verbeterd. Winkels, bioscopen, theaters, restaurants en cafés, het stadhuis, de bibliotheek en de binnenstad liggen op loopafstand en je zit zo in de trein richting Amsterdam of Rotterdam. Wil je even ontsnappen aan de stadse drukte? Dan ben je zo in het groene Haagse Bos. Aan de Stationsweg vind je diverse winkels voor dagelijkse boodschappen en veel betaalbare restaurants en horeca waar je smaken van over heel de wereld kunt proeven. Winkelcentrum The Globe – vlakbij Hollands Spoor – heeft een aanbod specifiek gericht op outdoor en travel. En voor een uitgebreider winkel- en horeca aanbod loop je in een paar minuten naar de binnenstad. In de stationsbuurt vind je enkele groene gebieden, zoals Huijgenspark en het Oranjeplein. Het Haagse Bos met Malieveld en Koekamp liggen op een steenworp afstand(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Zuidwal
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart