Appartement huren: Zeestraat in Den Haag

  • 126 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ruim gemeubileerd parterre appartement met buitenruimte en gemeenschappelijke tuin van circa 123 m2. Voorzien van 2 ruime slaapkamers gelegen in de wijk Willemspark. Parkeren op eigenterrein en een afgesloten fietsenstalling naast het centrum van Den Haag met geweldig uitzicht. Conciërge en gemeenschappelijke gym zijn aanwezig in het complex.

INDELING
Voortuin, entree appartement, ruime hal met garderobe die toegang geeft tot de separaat toilet en de woonkamer.
Ruime woonkamer met woon een eet gedeelte, half open keuken welke is voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals o.a oven, kookplaat, vaatwasser, koelkast en vriezer.
2 ruime slaapkamers, aparte ruimte met wasmachine en droger, badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en berging in de kelder van het gebouw.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs € 2.380,- per maand exclusief gas/water/elektriciteit/internet/TV
- Servicekosten € 170,- per maand
- Waarborgsom à 2 maanden huur
- Servicemanager ter plaatse
- Inclusief privé parkeerplaats
- Goed beveiligd gebouw
- Fitnessruimte in het gebouw waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

OMGEVING
Willemspark is een historische, groene (villa)wijk uit 1850. Je dagelijkse boodschappen doe je in de Bankastraat en in de kleurrijke Frederikstraat, Javastraat en Denneweg. Daar vind je een grote diversiteit aan lifestyle-, design-, kunst-, antiek-, beauty- en modezaken. Niet alleen overdag maar ook ‘s avond kun je hier volop genieten bij de sfeervolle cafés, terrassen en restaurants. Vanuit dit winkelgebied loop je via het Lange Voorhout zo naar de binnenstad. In Willemspark is vooral veel groen rondom de villa’s bij Plein 1813. Voor een heerlijke wandeling hoef je niet ver te reizen. Je bent vanuit deze wijken namelijk zo in de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet of het Westbroekpark. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade of TREK. Ook het Haagse Bos ligt om de hoek. En met de fiets ben je in een mum van tijd op het strand bij Scheveningen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Willemspark
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart