Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Berwaerdeweg in Den Haag

  • 86 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • 14 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

INTERESSE? Graag online reageren of mail ons op info@i-re.nl. Wij plannen telefonisch geen bezichtigingen in.

TOP-appartement van circa 86 m2. met 2 slaapkamers en balkon.
De woning word opgeleverd zoals op de foto's. Huurder dient zelf een vloer te leggen en keuken apparatuur aan te schaffen.

LAYOUT
Entree in gezamenlijke hal, trap naar de tweede verdieping. Bij binnenkomst entree in ruime gang met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met veel ramen en lichtinval, 2 ruime slaapkamers , aparte keuken met toegang tot het balkon. Badkamer voorzien van douche/ligbad combinatie en wastafel. Seperaat toilet. Washok waar huurder zelf wasmachine en of droger kan plaatsen.

EXTRA INFORMATIE
- 2 slaapkamers
- enkel glas
- oplevering zoals op de foto's

BIJZONDERHEDEN
- huurprijs per maand à € 1.250,- exclusief g/w/e + tv/internet per maand
- algemene servicekosten à € 20,00 per maand
- huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen + tv/internet
- waarborgsom 02 maanden kale huurprijs à € 2.500
- beschikbaar per 15-09-2023 voor maximaal 12 maanden

OMGEVING
Benoordenhout is een rustige wijk met een groene, luxe uitstraling. Er staan veel grote eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld tussen 1915 en 1959. De Nassaubuurt is het oudste gedeelte (gebouwd rond 1890), Duinzigt is het nieuwste (gebouwd rond 1970). De wijk wordt doorkruist door groene lanen en straten en bredere bomenlanen. Landgoederen en grote natuurgebieden, zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand, maar de wijk ligt ook heel dicht bij het stadscentrum.
In de hele buurt (Van Hoytemastraat, Willem Royaardsplein, Weissenbruchstraat) is een ruime keuze aan ambachtelijke speciaalzaken en op diverse locaties kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. Er zijn ook verschillende exclusieve modezaken en woonaccessoires, en heel wat goede restaurants, cafés en bars. Benoordenhout is een groene wijk, met veel recreatiegebieden op loopafstand, waaronder landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Waalsdorp
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart