Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Berwaerdeweg in Den Haag

  • 92 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer nette parterre woning van ca. 92 m2 met ruime tuin gelegen in de populaire wijk Benoordenhout.

INDELING
Gezamenlijk entree, entree van de woning bevindt zich op de begane grond. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. De lichte slaapkamers o.a. aan de voorzijde van de woning. Hal. Separaat toilet met fontein. Badkamer met dubbele wastafel meubel, inloopdouche en mooie spiegel. Ruime woonkamer- en eetkamer met aangrenzende riante tuin en de keuken voorzien van inbouwapparatuur.

BIJZONDERHEDEN
- de woning is gestoffeerd, gemeubileerd is optioneel.
- 2 slaapkamers
- badkamer met dubbele wastafel
- separaat toilet
- moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur
- riante tuin

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs € 1.550,- exclusief p.m.
- (algemene) service kosten € 80,- p.m
- inclusief meubilering
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- 01 maand (brutohuurprijs) borg
- minimale huurtermijn van 12 maanden

OMGEVING
Benoordenhout is een rustige wijk met een luxe en groen karakter. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld in de periode 1915 tot en met 1959. De Nassaubuurt is de oudste buurt (bouw rond 1890) en Duinzigt is de nieuwst buurt (bouw rond 1970). Door de wijk lopen groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand. Maar je bent ook zo in de binnenstad. Op diverse locaties in de wijk (Van Hoytemastraat, Willem Royaardsplein, Weissenbruchstraat) vind je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je er enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en barretjes. Benoordenhout is een groene woonwijk met veel recreatiegebied op loopafstand waaronder landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek.

OPENBAAR VERVOER
Er zijn veel verschillende openbaar vervoer mogelijkheden waarmee je je binnen enkele minuten kunt verplaatsen tussen Den Haag Centraal Station, Station Hollands Spoor en de binnenstad. Voor een overzicht van alle tram en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u het beste de volgende website raadplegen: denhaag.nl/bereikbaarheid.
De twee meest belangrijkste lijnen zijn met de tram lijn 9 en met de bus lijn 22.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Waalsdorp
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart