Appartement huren: niet meer beschikbaar Hooikade in Den Haag

  • 200 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Uniek volledig gemeubileerd 4-kamer penthouse van ca. 200 m2 gelegen om de hoek van de populaire Denneweg en Frederikstraat.

INDELING
Gemeenschappelijke entree op straatniveau, lift direct naar het penthouse, hal, entree penthouse. Zeer lichte en ruime woonkamer met uitzicht op de gracht, aangrenzend zonnig dakterras van ca. 44m2 met uitzicht op het centrum van Den Haag. Volledig uitgeruste open keuken, bijkeuken voorzien van wasmachine en droger. Master bedroom met walk-in closet en luxe ensuite badkamer met ligbad, douche en toilet. Tweede slaapkamer met inbouwkasten en luxe badkamer met douche en toilet. In de kelder is een berging aanwezig welke behoort tot het penthouse.

BIJZONDERHEDEN
- Penthouse van ca. 200 m2
- Zonnig dakterras op het westen van ca. 44 m2
- Volledig gemeubileerd inclusief wasmachine en droger
- Ideaal gelegen in het centrum van Den Haag

EXTRA INFORMATIE
- Huurprijs à € 3.800,- per maand
- Servicekosten à € 150,- per maand
- Beschikbaar per 1 juni 2024
- Minimale huurtermijn van 12 maanden
- Huurder is verantwoordelijk voor het afsluiten van gas/water/elektra + internet/TV

OMGEVING
In het Centrum vind je een brede mix van woningen. Van statige grachtenpanden en 17e eeuwse hofjeswoningen tot moderne appartementen. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt. Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? In Park Kortenbos kun je een volkstuintje huren.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Voorhout
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart