Appartement huren: niet meer beschikbaar Gortstraat in Den Haag

  • 110 m2
  • 4 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Hartje centrum Den Haag, dit 3 laags appartement voorzien van 3 slaapkamers, ruim terras en badkamer met ligbad en douche.
Maximaal 2 woningdelers, stel, iemand alleen of een gezin. (3 woningdelers is NIET toegestaan)
ONLINE reageren, wij maken telefonisch geen afspraken.

>>> Morgen 19 december tussen 09:00-09:30 zullen de bezichtigingen plaatsvinden <<<

INDELING
Entree straat niveau, trap naar de 1e verdieping, ruime hal, woonkeuken met aansluitend terras, woonkamer aan de straatzijde, toilet op de hal.
Trap naar de 2e verdieping, hier bevinden zich 2 slaapkamers. Trap naar de 3e verdieping, 1 master bedroom, badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel, wasruimte (zelf wasmachine en droger aanschaffen) en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN:
- 3 woning delers niet toegestaan en daarom echt niet mogelijk.
- 3 slaapkamer
- een douche en een ligbad
- 3 verdiepingen
- hartje centrum Den Haag
- parkeren niet in de straat maar in de straten buiten het winkelgebied.

EXTRA INFORMATIE:
- beschikbaar vanaf 01-01-2024
- huurprijs per maand à € 1.300, = exclusief g/w/e + internet
- 24-uur service abonnement CV-ketel à € 10, = per maand
- waarborgsom 02 maanden bruto huurprijs à € 2.600, =

DOCUMENTATIE KANDIDAAT HUURDER/GARANTSTELLER:
- contact gegevens (telefoonnummer + email )
- kopie paspoort
- arbeidsovereenkomst
- laatste 3 loonstroken + bewijs van storting
- werkgeversverklaring

OMGEVING
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels, horeca, uitgaangs gelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt. Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren.
(https://wonenindenhaag.nl/)

OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN
Treinstation Den Haag Centraal ligt op 10 minuten loopafstand en biedt vele openbaar vervoer mogelijkheden. Diverse tramlijnen en om de hoek tram 16. De uitvalswegen en het Prins Clausplein zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Voorhout
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart