Appartement huren: niet meer beschikbaar Westduinweg in Den Haag

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

*HUISVESTINGSVERGUNNING VAN TOEPASSING

Mooi gerenoveerd appartement (ca. 55m2) met 1 slaapkamer. De locatie is zeer gewild met de duinen, het strand en de zee op loopafstand.
Het moderne appartement is volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken.

OMSCHRIJVING
Gemeenschappelijk entree op de begane grond, entree woning, open moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, lichte woonkamer welke volgens de laatste woontrends is ingericht, slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast, moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator, wasmachine en toilet.

OMGEVING
Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relaxmoment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter.
Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.
Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie.
In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling.

BIJZONDERHEDEN
- volledig gemeubileerd
- 1 slaapkamer

EXTRA INFORMATIE
- huisvestingsvergunning is van toepassing
- huurprijs € 1.300,- per maand incl. meubilering, gas, water, elektra, internet, televisie en algemene servicekosten
- 1 maand (brutohuurprijs) borg a € 1.300,-
- minimaal huurtermijn van 12 maanden

OPENBAAR VERVOER
- Tram 16
- Bus 22, 28

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Vissershaven
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart