Appartement huren: niet meer beschikbaar Schokkerweg in Den Haag

  • 97 m2
  • 4 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Unieke dubbele bovenwoning aan de haven van Scheveningen met 3 slaapkamers, een zeer ruime woonkamer-en-suite met twee balkons.

INDELING:
Entree woning op straatniveau. Trap naar de 1e verdieping. Lichte en-suite-woonkamer met zijkamer met waanzinnig uitzicht over de haven. Woonkamer is ruim opgezet met veel lichtinval. Balkon aan de achterzijde van de woning. Toilet op de gang. Keuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser en oven.

Trap naar de 2e verdieping, hier bevinden zich 2 zeer ruime slaapkamers waarvan een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Tussen de slaapkamers een extra kamer voor het opstellen van wasmachine en droger en bergruimte / studie.
Badkamer aan de achterzijde met ruime inloopdouche en wastafelmeubel. Balkon aan de achterzijde en separaat toilet op de hal.

BIJZONDERHEDEN:
- per direct beschikbaar
- in de haven van Scheveningen
- 3 slaapkamers
- 2 balkons
- 2 toiletten
- keuken voorzien van inductiekookplaat, oven, koelkast en vriezer en vaatwasser.

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à € 1.950, = exclusief g/w/e + internet
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluiting van g/w/e + internet
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 1.950, =

WIJK:
Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relaxmoment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter. Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.
Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie. In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling. (https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Vissershaven
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart