Appartement huren: niet meer beschikbaar Keizerstraat in Den Haag

  • 186 m2
  • 4 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Verrassend ruim en bijzonder ingedeeld appartement met 3 slaapkamers en een enorm dakterras te huur in de gezellige winkelstraat de “Keizerstraat”. Alle winkels letterlijk naast de deur en het strand en de boulevard op 100 meter afstand. Ook openbaar vervoer waaronder tramlijn 11 zijn vlakbij. Dit appartement heeft de ideale ligging!

Via een gemeenschappelijk entree kom je op een overloop op de 1e etage waar de entree van het appartement te vinden is. Eigenlijk beter gezegd zijn beide voordeuren van het appartement hier te vinden. Het appartement heeft namelijk 2 deuren welke toegang bieden tot het appartement. Met de 1e voordeur kom je binnen in de ruime woonkeuken. Deze ruimte is heerlijk licht door de vele ramen en biedt voldoende ruimte om gasten te entertainen tijdens het bereiden van een heerlijke maaltijd. De keuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en heeft naast de grote eettafel ook een gezellige rond ontbijt tafel. De woonkeuken geeft tevens toegang tot het enorme dakterras welke aan de achterzijde gelegen is. Het 2e entree geeft toegang tot een L-vormige hal met trap naar de 2e etage. De hal geeft tevens toegang tot alle kamers op de 1e etage. Vanuit de woonkeuken is de hal uiteraard ook bereikbaar. De ruime woon-eetkamer en-suite aan de voorzijde van de woning is voorzien van een gezellige zithoek en een formele eetkamer. Deze kamers bieden uitzicht over de gezellige Keizerstraat. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer met ruime garderobe kast te vinden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel met lade’s als bergruimte. Het toilet is separaat. Op de 2e etage bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, beide voorzien van kastruimte en een wastafel. In een van de kamers staat een 2-persoonsbed en de ander is voorzien van 2 enkele bedden. Verder is er nog een balkon te vinden op deze etage.

Dit prachtige en verrassend ruime appartement is zeker een bezichtiging waard!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Visserijbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart