Appartement huren: niet meer beschikbaar Kepplerstraat in Den Haag

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooi, gemeubileerd 2 slaapkamer koetshuis met gemeenschappelijke binnenplaats.
Binnenkort meer informatie!

Het Regentessekwartier en Valkenboskwartier bieden een ontspannen en aantrekkelijke omgeving en diverse stedelijke ervaringen aan haar bewoners. Het strand, het centrum en Den Haag Centraal Station zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets en tram.
De Weimarstraat heeft verschillende bewuste lifestylewinkels, waarvan vele hun eigen thema's of specialiteiten hebben. Het winkelen is gevarieerd: van biologische voeding tot kunstgaleries en eigenzinnige vondsten. Verderop heeft het Zeeheldenkwartier het allemaal, of je nu op zoek bent naar trendy winkels, pop-up stores of leefbare en dynamische activiteiten.
In tegenstelling tot de bovengenoemde gebieden, heeft de Heesterbuurt een meer intieme sfeer. Het biedt appartementencomplexen in rustige straten. Het Energiekwartier is een van de opkomende buurten van Den Haag. Een voormalige elektriciteitsfabriek heeft zich ontwikkeld tot een culturele hotspot. In tegenstelling tot de stedelijke sfeer is het ruime park de Verademing de perfecte plek om te picknicken, frisbeeën of gewoon een wandeling te maken en de culturele diversiteit te bewonderen. Een wandeling vanuit het park richting de Paleistuin langs de historische stadsgracht is een aanrader. (https://wonenindenhaag.nl/)

EXTRA INFORMATIE
- Huurprijs € 1.500,- incl g/w/e & meubilair per maand
- Gerenoveerd appartement
- Gemeubileerd
- 2 slaapkamers
- Gemeenschappelijke binnenplaats

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Valkenboskwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart