Appartement huren: niet meer beschikbaar Edisonstraat in Den Haag

  • 28 m2
  • 2 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Let op! Enkel reageren per mail, niet per telefoon!
- Huisvestingsvergunning is van toepassing.
- Opties tot bezichtigen : dinsdag 24 november in de ochtend of woensdag 25 november in de middag.

- Procedure -
Bij interesse om te bezichtigen mail sturen naar info@i-re.nl met voorkeursdag voor bezichtiging en alle benodigde documenten zoals onderaan benoemd.

INDELING
Leuk 2-kamer appartement (ca. 28m2) met balkon gelegen op de 2e etage. De lichte woonkamer heeft een open keuken voorzien van koelkast, gasfornuis en afzuigkap. De woonkamer geeft toegang tot de slaapkamer met inbouwkast. Er is een badkamer met douche en toilet.

BIJZONDERHEDEN
– keuken met koelkast, gasfornuis en afzuigkap
– badkamer met douche en toilet
– balkon op het noorden
– dubbel glas
– gedeelde wasmachine en droger

EXTRA INFORMATIE
- geschikt voor maximaal 1 persoon
- beschikbaar per 01-12-2020
- de kale huurprijs is € 500,- excl. p.m.
- servicekosten excl. € 135,- p.m. : voorschot gas/ water/ elektra, Wi-fi, stoffering, schoonmaak en elektra verbruik in algemene ruimtes.
- Huisvestingsvergunning van toepassing

OMGEVING
Twee stappen buiten het centrum van Den Haag sta je midden in een veelzijdige en levendige stadswijk. Intieme straten en omsloten pleinen zorgen voor een prettig stedelijk sfeertje. In het up-and-coming Energiekwartier halen creatievelingen en liefhebbers van goed eten en muziek hun hart op.
Met de tram of de fiets sta je zo op het strand, in het centrum of op het station. Bewust winkelen doe je in de Weimarstraat: biologisch eten, galeries en eigenzinnige eettentjes. De Nieuwe Regentes is het hart van deze smeltkroes. Loop de Weimarstraat uit en je bent in het aangrenzende Zeeheldenkwartier, met hippe winkels, pop-up stores en creatieve bedrijvigheid. In de Heesterbuurt vind je veel rustige portiek etagewoningen. In de overige straten kies je voor beneden wonen met tuin of boven wonen met een fijn balkon. Voor moderne woningen moet je in het Energiekwartier zijn. Dat is volop in ontwikkeling: een stoere buurt direct naast de Haagse binnenstad, met grote contrasten, zoals het cultuurcentrum in de Elektriciteitsfabriek en park de Verademing; een modern sportpark met speelplekken, bankjes en picknickweiden en een kleine manege. Vanuit het park wandel je langs de historische singelgracht van de binnenstad zo naar de Paleistuin.

OPENBAAR VERVOER
In en nabij de Bomenbuurt zijn er verschillende openbaar vervoer mogelijkheden naar het centrum van Den Haag.
• Tram 3 &12.
• Bus 24.

BENODIGDHEDEN EN INKOMENSEIS
- algemene inkomenseis is gelijk aan 3x de maandelijkse huur.
- Gebruik van een garantsteller is optioneel. De inkomenseis voor een garantsteller is gelijk aan 5x de maandelijkse huur.

Wanneer u bij of via ons een woning huurt is het verplicht dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan uit in ieder geval:
- kopie paspoort
- kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring
- inkomensgegevens van de laatste 3 maanden

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Valkenboskwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart