Appartement huren: niet meer beschikbaar Muzenplein in Den Haag

  • 86 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

( Tijdelijke Verhuur) Gelegen in Den Haag ligt op de 8e etage dit prachtige 3-kamer appartement aan het Muzenplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 86 m2, is gebouwd in 1991 en heeft een energielabel B.
Stijlvol wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Muzenplein 79 is gelegen in de buurt Uilebomen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.
De woning bestaat uit drie kamers waarvan twee slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Indeling: lift naar de 8e etage, entree ruime hal met apart toilet, zeer ruime en erg lichte woon/eet kamer met open keuken met diverse inbouwapparaten. 2 ruime slaapkamers, balkons, badkamer met ligbad, douche met wastafel, bergruimte met wasmachine. Bergruimte in de kelder gedeeltelijk beschikbaar.

Het gehele appartement is volledig gemeubileerd.

Beschikbaar vanaf 1 december 2022 tot en met juni 2023..

Vraagprijs slechts € 1.900,00 per maand, excl. Electra, verwarming d.m.v. stadsverwarming, water en internet. Borg 1 maand.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Uilebomen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart