Appartement huren: niet meer beschikbaar Tasmanstraat in Den Haag

  • 80 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

d.d WOENSDAG ochtend 09:30 uur : Wegens de vele aanmeldingen plannen wij geen bezichtigingen meer in.

Maximaal 1 persoon! Charmant appartement (ca. 80m2) met prachtige originele details en voorzien van 1 slaapkamer gelegen in het gewilde Zeeheldenkwartier.

INDELING
Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met hoge plafonds en prachtige plafond ornamenten. Via de ensuite deuren loopt u de slaapkamer in. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel. De keuken voorzien van gasfornuis en het toilet zijn bereikbaar via de gemeenschappelijke gang, maar wel alleen toegankelijk voor de huurder van dit appartement.

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerd
- ca. 80 m2
- 1 slaapkamer
- geschikt voor maximaal 1 persoon

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs per maand à € 845,- excl. g/w/e + internet
- voorschot g/w/e per maand à € 135,-
- 01 maand borg bruto huurprijs à € 980,-
- huisvestingsvergunning is van toepassing
- maximale huurperiode van 24 maanden

OMGEVING
Het Zeeheldenkwartier is een compacte, monumentale en bruisende stadswijk die erg geliefd is bij young professionals. De wijk heeft een sterk eigen karakter en ademt creativiteit en dynamiek. Dit komt voor een belangrijk deel door de relatief grote groep jonge ondernemers en bewoners in de wijk. Het Zeeheldenkwartier heeft sfeervolle straten, grachten, zonnige pleinen en prachtige Jugendstil architectuur. In de Prins Hendrikstraat, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en de Anna Paulownastraat zijn de meeste voorzieningen gelegen. Hier vind je niet de geëigende ketens, maar juist authentieke kleine winkeltjes, gezellige cafés, galeries, kledingzaakjes en trendy designwinkels. En als dit niet genoeg aanbod is dan loop je zo naar de binnenstad. De ondernemers en bewoners in de wijk organiseren veel markten en evenementen zoals de Zeeheldenmarkt en het Zeeheldenfestival. Verborgen in de wijk vind je de Zeeheldentuin, een echte groene oase voor als je wilt ontsnappen aan de drukte van de stad. Verder ben je zo in Park Sorghvliet, de Scheveningse Bosjes of je gaat lekker picknicken of wandelen in de Paleistuinen.

OPENBAAR VERVOER
Bus 24
Tram 16, 3


Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Sweelinckplein en omgeving
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart