Appartement huren: niet meer beschikbaar Frederik Hendriklaan in Den Haag

  • 81 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

HUISVESTINGSVERGUNNING VAN TOEPASSING! Charmant 3 kamer appartement met slaapkamer, een studeer/logeerkamer en een zonnig terras gelegen in de populaire winkelstraat Frederik Hendriklaan.

LAYOUT
Via een gezamenlijke entree met intercominstallatie, entree appartement op de 1e verdieping , hal naar de woonkamer en doorloop naar het zonnige terras, open keuken voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. De hoofd slaapkamer en studeer/logeerkamer bevinden zich aan de voorzijde van het appartement. De badkamer is voorzien van een mooie inloopdouche en toilet.

BIJZONDERHEDEN
-Huurprijs € 1.450,- excl. per maand.
-Servicekosten € 150,- per maand (voorschot gas, water en elektra + schoonmaak trappenhuis, service abonnement centrale verwarming, glasbewassing voorgevel).
- Beschikbaar per 01-12-2023
- Woning wordt opgeleverd in huidige staat, aanwezige raambekleding en verlichting wordt 'om niet' aangeboden.
- Conform de nieuwe huisvestingsverordening dient voor dit appartement een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd.

OMGEVING
De Frederik Hendriklaan, een gezellige winkelstraat met veel ambachtelijke winkels, speciaalzaken en restaurants. Het prachtige Gemeente Museum, ontworpen door Berlage, ligt op vijf minuten lopen: een bezoek aan een van de vele tentoonstellingen is zeker de moeite waard! U bevindt zich op een ideale locatie: zowel dicht bij het strand van Scheveningen, als dicht bij het centrum van Den Haag.

OPENBAAR VERVOER
In en nabij het Statenkwartier zijn er verschillende openbaar vervoersmogelijkheden naar Scheveningen (strand) en het centrum van Den Haag.
- Tram 17, tram 11 en tram 1 (World Forum)
- Bus 21 en bus 23

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Statenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart