Appartement huren: niet meer beschikbaar Neptunusstraat in Den Haag

  • 50 m2
  • 2 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

- Huisvestigingsvergunning van toepassing -

De 1e bezichtigingen worden voor aanstaande vrijdag in 2 tijdsblokken ingepland.
09:00 uur - 10:00 uur
15:30 uur - 17:30 uur
Graag via een reply op de advertentie laten weten wat de voorkeur heeft en wanneer je beschikbaar bent.

Lichte bovenwoning met een prachtige hoekligging en zonnig dakterras gelegen in de buurt Scheveningen.
De huidige meubels kunnen in de woning blijven.

INDELING
Eigen entree via poort, entree woning via ruime keuken voorzien van apparatuur o.a. een afwasmachine, entree naar binnenplaats , ruime slaapkamer met ruime inbouwkast en badkamer met toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

Open trap naar de eerste etage
Entree woonkamer en toegang tot ruim terras

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerde woning
- 1 slaapkamer
- badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel
- keuken met diverse inbouwapparatuur
- Riant dakterras

EXTRA INFORMATIE:
- Beschikbaar per 01 november 2021
- huurprijs à € 1.250,00
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- borg is 01 maand huur
- huisvestingsvergunning is van toepassing

OMGEVING
Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relaxmoment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter. Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.
Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementen gebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie. In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Scheveningen Badplaats
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart