Appartement huren: niet meer beschikbaar Badhuisweg in Den Haag

  • 39 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Modern en volledig gemeubileerd appartement (ca. 39 m2) met 1 slaapkamer en balkon.

INDELING
Gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar de eerste etage, entree woning, lichte woonkamer met aansluitend balkon, open moderne keuken voorzien van inductiekookplaat, koffiemachine, afzuigkap en koelkast, moderne badkamer voorzien van ruime douche, wastafelmeubel toilet en wasmachine, volledig ingerichte slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
- het appartement is volledig gemeubileerd
- leuke styling
- open keuken met inductiekookplaat en koelkast
- moderne badkamer ruime douche, wastafelmeubel en wasmachine
- balkon met uitzicht op het Kurhaus

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs a € 950,- exclusief per maand
- servicekosten a € 150,- per maand. Inclusief voorschot gas, water, elektra en Wi-Fi
- 01 maand (brutohuurprijs) borg
- voorkeur minimale huurtermijn van 6 maanden

OMGEVING
Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relax moment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter. Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.
Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementen gebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie. In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling.

OPENBAAR VERVOER
- Bus 21, 23, 31
- Tram 1,9

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Rijslag
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart