Appartement huren: niet meer beschikbaar Jacob Pronkstraat in Den Haag

  • 58 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP: Huisvestingsvergunning van toepassing.

Gelieve per mail een aanvraag te doen voor een bezichtiging.

Op loop afstand naar het strand, om de hoek van de Keizerstraat is dit ruimtelijke en lichte appartement gelegen. Voorzien van 2 slaapkamers en balkon.

INDELING:
Portiek trap, entree woning, hal die toegang verleend tot de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Woonkamer gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van een gashaard. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning waarvan de master slaapkamer een deur heeft die toegang geeft tot het balkon. De keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur heeft een speelse indeling en vanuit hier ook toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel meubel. De separate toilet bevindt zich in de hal.

BIJZONDERHEDEN:
- gemeubileerd/gestoffeerd (alle meubels of gedeeltelijk kunnen eruit)
- volledig dubbel glas
- kunststof kozijnen
- 2 slaapkamers
- balkon
- lichte woonkamer
- in overleg is een eerdere ingangsdatum eventueel mogelijk

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à € 1.250, = exclusief g/w/e + internet
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluiting van g/w/e + internet
- waarborgsom van 01 maand à € 1.250, =
- huisvestingsvergunning van toepassing

OMGEVING:
Scheveningen is een levendige wijk met duinen, strand en zee op loopafstand. Daar kun je elke dag van genieten als je in Scheveningen woont. Maak een strandwandeling bij zonsondergang, sla de golven in voor een stevige surfsessie, of ontspan op een handdoek met een goed boek. Als u iets anders zoekt dan de duinen, het strand en de zee, grenst Scheveningen ook aan een gebied met een aantal prachtige parken, waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. Het stadsdeel bestaat uit de wijken Dorp, Haven en Bad, elk met een eigen karakter.
Het Dorp is met zijn karakteristieke Oude Kerk en Keijzerstraat de ontmoetingsplek voor veel bewoners. Dichte hofjes met smalle straatjes geven sommige buurten een authentieke vissersdorpsfeer. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Er zijn veel kleine winkels en eetgelegenheden, maar ook een grote supermarkt.
Scheveningen 'Haven' heeft drie verschillende karakters. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar dagelijks verse vis binnenkomt en het ruige karakter zichtbaar is. Rond de tweede haven liggen leuke cafés en restaurants en er liggen zeilboten. Er zijn ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. In de toekomst zullen er rond de derde haven verschillende soorten woningen verschijnen in een uniek nieuwbouwgebied.
In 'Bad' bevinden zich het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circustheater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens maken deze het toeristische centrum van Scheveningen. De bewoners van de wijk zoeken echter ook vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandelingetje. (https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Oud Scheveningen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart