Appartement huren: niet meer beschikbaar Voorthuizenstraat in Den Haag

  • 65 m2
  • 3 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Aan een rustige woonstraat gelegen een in 2015 compleet gerenoveerde en verduurzaamde 3-kamer bovenwoning van 65m² met zonnig achterbalkon op het zuidwesten. Dit prettig ingedeelde appartement, op de 1e etage, telt 2 slaapkamers, is volledig v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas, moderne sanitaire voorzieningen en een actieve vereniging van eigenaren. Kortom, een meer dan prettige woning dat zich kenmerkt door intern comfort en een vooroorlogse geveluitstraling.

Centraal gesitueerd in de nabijheid van winkels (winkelstraat Dierensenlaan / Apeldoornselaan en winkelcentrum Leyenburg), openbaar vervoer, diverse scholen en uitvalswegen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede het Zuiderpark zijn binnen enkele minuten fietsen bereikbaar.

Indeling
Entree middels open portiek op de eerste etage; voordeur, hal met meterkast (6 gr. + als), toilet (0.94 x 0.85) en c.v. kast met ketel (2015); woon- eetkamers (5.70 x 3.40) met karakteristieke erker; badkamer (2.51 x 1.87) met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting; slaapkamers I (3.89 x 1.97) en II (4.95 x 2.87) beide gelegen aan de achterzijde; separate keuken (2.93 x 1.62) met inbouwapparatuur en toegang tot het achterbalkon (6.31 x 0.92) met kast, gelegen op het zuidwesten.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Oostbroek-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart