Appartement huren: niet meer beschikbaar Renswoudelaan in Den Haag

  • 74 m2
  • 4 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer ruim, centraal appartement in hartje Den Haag. Op loopafstand van het mooie Zuiderpark en met uitstekende openbaar vervoersverbindingen erg dicht in de buurt. Met drie slaapkamers is het ideaal voor kleine gezinnen of studenten die naar bijvoorbeeld het Haagse Hogeschool moeten. De slaapkamers laten zich makkelijk omvormen tot 1 of meerdere werkkamers.
Verschillende winkelcentra en straten zijn op loopafstand en de straat kent voldoende parkeergelegenheid.
De indeling:
Via de goed onderhouden portiektrap loop je de woning in, waarbij de lange hal al meteen een prettig ruimtelijke gevoel creëert. De eerste slaapkamer bevindt zich meteen aan de rechterkant. In de hal bevindt zich ook de toilet, wasmachine ruimte en de toegang de zeer royale badkamer.
Aan het eind van de hal bevindt zich de ruime woonkamer van 6.50m bij 6.5m, met mooie raampartij en uitzicht over de straat. De woonkamer kenmerkt zich door de open indeling waardoor je op eenvoudige wijze naar eigen inzicht een mooie indeling kan realiseren. Een mooi groot eettafel in combinatie met een 2 + 3 zit bankstel en salontafel is zo gemaakt!
Naast de woonkamer staan de keuken en balkon. De keuken biedt veel kasten met opbergruimten, een gasfornuis en natuurlijk een wasbak. Er is ruimte voor een koelkast en de keuken biedt toegang tot de balkon. De balkon biedt uitzicht over de tuinen en heeft ook nog een opbergkast.
Via de centrale hal heb je toegang tot de slaapkamers. De masterbedroom is een mooi grote ruimte van maar liefst 5.0m bij 3.0m en heeft ook een inbouwkast die bijna de gehele breedte beslaat.
De twee andere slaapkamers bieden ruimte voor een 1-persoonsbed en of een bureau of kledingkast. De ruimtes kennen een strakke indeling waardoor ook hier het inrichten eenvoudig is gedaan.
De betegelde badkamer is zeer ruim te noemen, met een badkuip, wastafel + meubel, een doucheruimte en meer dan voldoende loopruimte.

De woning is vanaf 1 mei te betrekken, bezichtigingen kunnen plaatsvinden op afspraak.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Leyenburg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart