Appartement huren: niet meer beschikbaar Jaarsveldstraat in Den Haag

  • 63 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

- Deze woning is geschikt voor één persoon. Een stel kan ook, echter kan er maar één persoon worden ingeschreven op dit adres.
- Huisvestingsvergunning is van toepassing

Volledig gerenoveerd en gemeubileerd 3-kamer appartement gelegen nabij het bekende stadspark Zuiderpark!

Deze gemeubileerde en recentelijk gerenoveerde bovenwoning is beschikbaar per 1 mei 2024. De woning beschikt over een wasmachine, een tv, een nieuwe keuken met alle benodigde apparatuur, een zeer ruime berging en is gelegen in een rustige straat.

INDELING
Gemeenschappelijke entree op straatniveau, trap naar 2e verdieping, entree appartement. Ruime hal, slaapkamer, woonkamer, zeer mooie ensuite deuren welke toegang geven tot de ruime hoofdslaapkamer. Toilet, wasruimte inclusief wasmachine, moderne badkamer met inloop(regen)douche en wastafelmeubel, luxe keuken voorzien van alle benodigde (inbouw)apparatuur zoals o.a. vaatwasser, combi oven en koelkast, balkon over de gehele breedte van de woning welke tevens te bereiken is via de keuken en de hoofdslaapkamer.

BIJZONDERHEDEN
- Beschikbaar van 01-05-2024 t/m 31-12-2025
- Het appartement is volledig gerenoveerd
- Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd inclusief wasmachine en tv
- Modern sanitair
- Luxe keuken
- Ruime berging

EXTRA INFORMATIE
- Huurprijs à € 1.450,- per maand inclusief meubilering
- Voorschot g/w/e à € 135,- per maand
- Internet à € 35,- per maand
- Waarborgsom 02 maanden kale huurprijs à € 2.500,-

OMGEVING
Leyenburg in stadsdeel Escamp is een rustige woonwijk. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je uitstekend kunt sporten of ontspannen.
Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in winkelcentrum Leyenburg aan het Monnickendamplein. Op de fiets ben je ook zo bij het veel grotere winkelcentrum De Leyweg in de aangrenzende wijk Morgenstond. In Leyenburg vind je het Florence Nightingalepark met kinderboerderij en de wijk grenst aan het Zuiderpark, waar van alles te beleven valt voor jong en oud. Je kunt hier wandelen, skaten, fietsen of gewoon heerlijk in het gras liggen. In de zomer kun je er picknicken of barbecueën met familie en vrienden. Ook zijn er verschillende grote evenementen en concerten tijdens de zomermaanden, zoals Parkpop en het Milan Festival.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Leyenburg
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart