Appartement huren: niet meer beschikbaar Bresterstraat in Den Haag

  • 50 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.


PER DIRECT BESCHIKBAAR!!!

TE HUUR!!!

Prijs: €1300 excl.
Aantal kamers: 3 kamers (2 slaapkamers)
Bijzonderheden: zonnig balkon !

EEN VOLLEDIG NET GERENOVEERD LUXE 2-SLAAPKAMER APPARTEMENT GELEGEN IN HET LAAKKWARTIER-WEST. DEZE WONING IS VOLLEDIG OMGETOVERD TOT EEN LUXE EN LICHT GEHEEL.DE APPARTEMENT VOLLEDIG VERNIEUWD MET WATERLEIDINGEN, ELEKTRA, BOILER EN VOLLEDIG GEIZOLEERD MET DUBBELE BEGLAZING., DAK EN GEVELS ISOLATIE.

Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke 3-kamer appartement in de Bresterstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 50 m2, is gebouwd in 1930 en De woning heeft een energielabel A.

Hip wonen in Den Haag. Dat kan goed in deze buurt. Bresterstraat 68 is gelegen in de buurt Laakkwartier-West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit 3 kamers waarvan 2 slaapkamers en een woonkamer.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Laakkwartier-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart