Appartement huren: niet meer beschikbaar Goeverneurlaan in Den Haag

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ik ben op zoek naar een niet-rokende vrouwelijke huisgenoot. Ik zoek iemand die werkt (of bijna afgestudeerd is en werkt), midden/eind twintig is en initiatief neemt in dit mooie appartementje schoonhouden en onderhouden. Het liefst iemand die langere tijd wil blijven.

Ik ben zelf 27 en werk 32/w bij Slachtofferhulp Nederland te Den Haag als jurist. Ik zoek iemand in een soortgelijke situatie. Het lijkt me gezellig om af en toe samen te eten of te borrelen in bv Scheveningen, maar ik vind het ook fijn als ieder z'n eigen ding doet.

We delen samen een appartement van 85m2 met ruime woonkamer, keuken, badkamer, apart toilet, garderobekast en balkon. Er is een wasmachine, vaatwasser en stofzuiger aanwezig.
De huur bedraagt € 388 excl g/w/l, tv/internet, belastingen en verzekeringen. Incl bedraagt het ongeveer €500. Je slaapkamer is 9m2 en is gestoffeerd (laatste twee foto's) verder is er een derde slaapkamer die we delen van 8m2 waar je evt nog spullen kwijt kunt.
Ligging: Goeverneurlaan, Den Haag. Tram 1, 16 en 17 stopt in de straat. Fietsen naar zowel CS als centrum is 10-15min, Station HS is 15min lopen, Schevingen is 30min fietsen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Laak
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 1
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 23
Maximum leeftijd: 31
Geslacht: Vrouw
Status: Professional Starter
Tonen op kaart