Appartement huren: niet meer beschikbaar De Brink in Den Haag

  • 52 m2
  • 2 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Te huur, zeer net 2-kamer appartement op de 4e en 5e verdieping met een prachtig uitzicht op het groen van het natuurgebied Madestein en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage!

Het complex is zeer gunstig gesitueerd nabij divers winkelaanbod, openbaar vervoer en op korte afstand van de boulevard en het strand van de badplaats Kijkduin.

In een goed onderhouden appartementencomplex gesitueerd 2-kamer appartement (ca.52 m²) op de 5e en 4e etage met een ruim balkon van ca.6 m2 (zuid-west) een eigen fietsenberging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. Het complex is gelegen in de wijk Kraaijenstein aan de rand van natuurgebied Madestein, op korte afstand van het strand en de Boulevard van Kijkduin, divers winkelaanbod, openbaar vervoersverbindingen en goede aansluiting richting het rijkswegennet.

Toegang via een afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau, lift naar de 5e etage, entree appartement met diepe vaste kast met meterkast, inpandige trap naar de 4e etage, keukenruimte (ca.2,40x2,28) met een luxe keuken met vaatwasser, koel en vrieskast, gasfornuis en de aansluiting voor de wasmachine, woonkamer (ca.4,52x4,21) met toegang naar het zeer ruime balkon gesitueerd op het zuidwesten, moderne badkamer met een vaste wastafel, een toilet en ligbad, slaapkamer (ca.4,52x2,93) aan de achterzijde met een tweede balkon.

Minimale huurperiode in overleg, doch maximaal 2 jaar (verlenging onbepaalde tijd mogelijk ).Huurprijs is exclusief (voorschot) blokverwarming ( € 75,00, water ( € 15,00 ) en servicekosten VVE ( € 65,00 ), exclusief gemeentelijke heffingen.

Huurder betaalt eenmalig waarborgsom van een maand huur.

Richtlijn  inkomensgrens huur 30 % van bruto-inkomen. Gevraagde bijlage ( aan te leveren na bezichtiging ) :

o   Kopie legitimatiebewijs

o   Werkgeversverklaring

o   Laatste 2 loonstroken + bewijs bankafschrift

o   Kopie WA verzekering

Zelfstandige dienen recent uittreksel KvK te overleggen en de jaarcijfers over de laatste 2 jaar. Er kan eventueel aanvullend een accountantsverklaring worden gevraagd.

Prevenda BV heeft het beheer van de huurwoningen en zal periodiek de woning controleren op woongedrag. Tevens zal er een creditcheck worden uitgevoerd.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Kraayenstein
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart