Appartement huren: niet meer beschikbaar Noordeinde in Den Haag

  • 97 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een fantastisch karakteristiek, sfeervol en romantisch gemeubileerd 2-kamer appartement gelegen op de 2e etage in hartje Den Haag.

INDELING:
Entree, trap naar 2e verdieping. Entree woning: hal met toilet en halfopen keuken voorzien van alle benodigde apparatuur zoals was-droogcombinatie, oven en vaatwasser.
Door de twee sfeervolle openslaande deuren betreedt u de lichte en ruime woonkamer met originele oude elementen en hoge ramen die uitzicht geven op het Noordeinde. Verder bevinden zich in de woonkamer een marmeren schouw en de entree naar het toilet.
De ruime slaapkamer, gelegen aan de achterkant van het pand, is voorzien van inloopkast en aangrenzende sfeervolle badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet.

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à € 1.650, - exclusief g/w/e + internet
- voorschot servicekosten à € 225, - per maand (vooruitbetaling voorschot gas, water, elektriciteit, tv/ internet, serviceabonnement c.v., schoonmaak trappenhuis, glasbewassing voorgevel)
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 1.875, =

OMGEVING:
Dit stijlvolle appartement ligt in het hart van de bruisende stad Den Haag. Het appartement ligt tegenover de Prinsestraat, een winkelstraat vol met leuke winkels, cafés en restaurants. Het centrum van Den Haag doet haar naam zeker eer aan: het beste stadscentrum van Nederland. De overvloedige pleinen, straten en markten van het centrum van Den Haag creëren een gezellige sfeer. De koninklijke klassieke gebouwen zoals het Paleis Noordeinde en de moderne architectuur in het hart van het centrum bij het Spui laten de diversiteit van Den Haag zien. Kortom, het appartement bevindt zich in een gebied dat moet worden verkend; Van de historische Passage tot de Grote Markt en het Hofkwartier.

OPENBAAR VERVOER
Er zijn meer dan 30 verschillende openbaarvervoermogelijkheden die van het stadscentrum naar Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor Station gaan. Beide stations liggen op slechts een paar minuten met het openbaar vervoer. Voor een overzicht van alle tram- en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u de volgende websites raadplegen:
- www.htm.nl
- www.ns.nl

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Kortenbos
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart