Appartement huren: niet meer beschikbaar Noordeinde in Den Haag

  • 144 m2
  • 4 kamers
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gerenoveerd 5-kamer appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten binnenplaats/balkon en zeer ruim terras met uitzicht over de Koninklijke Stallen. Gevestigd in een monumentaal pand midden in het centrum van Den Haag. Dit moderne appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

INDELING:
Entree op straatniveau, gemeenschappelijke hal, trap naar de eerste verdieping. Entree van het appartement, hal die leidt naar de lichte woon-eetkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken openslaande deuren naar het balkon/binnenplaats en vanaf het woongedeelte openslaande deuren naar het ruime en zonnige terras. Aan de voorzijde van de woning de 3 slaapkamers waarvan een slaapkamer geschikt is als inloopkast/study. Er zijn twee badkamers waarvan 1 ensuite badkamer met douche en ligbad. De woning is voorzien van twee toiletten. Op de hal bevindt zich ook de toegang tot het washok.

BIJZONDERHEDEN:
- volledig gemeubileerd
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers ( inclusief 1 maal ligbad )
- 2 toiletten
- 2 buitenruimtes waarvan een ruim en zonnig terras met uitzicht op de Koninklijke Stallen
- beschikbaar per direct

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs exclusief g/w/e +tv/internet à € 2.900, = inclusief meubilering
- voorschot service kosten per maand € 25, =
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 2.925, =

WIJK
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels, horeca, uitgaangs gelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt. Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Kortenbos
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart