Appartement huren: niet meer beschikbaar Noordeinde in Den Haag

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuk gemeubileerd appartement (ca. 85m2) op de 3e etage met 1 slaapkamer, 1 logeer/ studeerkamer en moderne keuken en badkamer gelegen aan 1 van de mooiste winkelstraten van het centrum van Den Haag.

INDELING
Binnenkort meer informatie.

BIJZONDERHEDEN
- gemeubileerd
- 1 slaapkamer
- 1 logeer/ studeerkamer
- moderne keuken met inbouwapparatuur
- moderne badkamer met douche
- apart toilet

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs a € 1.500,- exclusief per maand
- servicekosten a € 150,- per maand (zijnde o.a. voorschot voor gebruik gas, water en elektra, tv/internet, serviceabonnement c.v. en airco, schoonmaak trappenhuis)
- 1 maand (brutohuurprijs) borg a € 1.650,-
- eenmalige eigen bijdrage a € 250,- voor oplever schoonmaak (te voldoen aan verhuurder bij aanvang huurovereenkomst)
- minimaal huurtermijn van 12 maanden
- huisvesting vergunning is van toepassing

OMGEVING
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels ,horeca, uitgaangs gelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt.
Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren.

OPENBAAR VERVOER
- tram 1,2,3,4,6,16,17
- bus 22,24,25,50,51

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Kortenbos
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart