Appartement huren: niet meer beschikbaar Hofwijckplein in Den Haag

  • 81 m2
  • 3 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huisvestingsvergunning vereist!
Geniet van dit leuke en gezellige 4-kamer appartement met 2 en optioneel 3 slaapkamers en een zonnig balkon op het zuidwesten.

INDELING:
Entree via afgesloten portiek, trap naar de eerste verdieping. Overloop met toilet en ruime vaste voorraadkast. Voorzijkamer, ruime en lichte woonkamer en-suite met schuifseparatie naar de eerste slaapkamer. Moderne gesloten keuken, voorzien luxe inbouw apparatuur en toegang tot het ruime balkon op het Zuidwesten. Een tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde. De woning is volledig voorzien van dubbel glas, deels gestoffeerd en o.a. voorzien van parket vloeren.

BIJZONDERHEDEN:
- per direct beschikbaar
- balkon met ligging op het zuidwesten
- minimale huurperiode is 12 maanden
- dubbelglas
- gestoffeerd en o.a. voorzien van parket vloeren
- huisvestingsvergunning vereist

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 1.350,- is exclusief nutsvoorzieningen en internet en TV ;
- waarborgsom 01 maand bruto huur à € 1.350,-

OMGEVING:
De Stationsbuurt ligt ingesloten tussen de stations Holland Spoor en Centraal station. Tussen de grachten vind je woningen uit 1850-1930 en hofjes, maar ook veel nieuwbouw. De Stationsbuurt wordt namelijk grondig vernieuwd en verbeterd. Winkels, bioscopen, theaters, restaurants en cafés, het stadhuis, de bibliotheek en de binnenstad liggen op loopafstand en je zit zo in de trein richting Amsterdam of Rotterdam. Wil je even ontsnappen aan de stadse drukte? Dan ben je zo in het groene Haagse Bos. Aan de Stationsweg vind je diverse winkels voor dagelijkse boodschappen en veel betaalbare restaurants en horeca waar je smaken van over heel de wereld kunt proeven. Winkelcentrum The Globe – vlakbij Hollands Spoor – heeft een aanbod specifiek gericht op outdoor en travel. En voor een uitgebreider winkel- en horeca aanbod loop je in een paar minuten naar de binnenstad. In de stationsbuurt vind je enkele groene gebieden, zoals Huijgenspark en het Oranjeplein. Het Haagse Bos met Malieveld en Koekamp liggen op een steenworp afstand(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Huygenspark
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart