Appartement huren: niet meer beschikbaar Goudenregenstraat in Den Haag

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 27 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtige geheel gemeubileerde appartement aan de Goudenregenstraat. Twee slaapkamers, een mooie ruime woonkamer met open keuken en een zeer royale badkamer. volledig voorzien van meubels en keuken apparatuur.

De Goudenregenstraat is centraal gelegen in Den Haag, waardoor zowel Kijkduin, als Scheveningen en Den Haag Centrum op korte afstand zijn. Daarnaast zijn de openbaar vervoer verbindingen ook uitstekend.

De indeling:
Via de portiek loop je naar de voordeur. Een mooie lange l-vorige hal verbindt alle kamers en ruimtes met elkaar.

slaapkamer 1
De eerste kamer is aan de voorkant met zeer ruime kledingkast. Een 1-persoonbed past hier makkelijk in.

Woonkamer
Vervolgens loop je naar de woonkamer met open keuken. Deze enorme ruimte loop over de gehele diepte van de woning. De woonkamer bevindt zich aan de straat kant, in het midden is meer dan voldoende ruimte de voor eettafel met stoelen en aan de achterkant bevindt zich de open keuken, rijkelijk voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens heeft deze mooie keuken ook een bar-element.

2de slaapkamer
Aan de andere kant van de hal, aan het eind staat de master bedroom met balkon! De grote slaapkamer biedt ruimte voor de tweepersoonsbed en verschillende mogelijkheden om op bergruimte te realiseren. Tevens biedt het een mooi uitzicht naar de binnenruimte van het blok. Op de balkon kan je genieten van de rust!

Badkamer
En dan de badkamer! Deze mooie grote badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. En, het heeft ook een designradiator waardoor de baddoeken lekker verwarmd klaarliggen. Er is meer dan genoeg loopruimte in de badkamer. Kortom, een zeer prettige badkamer! De toilet is toegankelijk vanuit de hal en dat geldt ook voor de wasruimte.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Heesterbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart