Appartement huren: niet meer beschikbaar Kornalijnhorst in Den Haag

  • 52 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer goed onderhouden en gerenoveerd 2-kamer appartement! In een rustige en groene woonomgeving op de vierde verdieping gelegen, gemeubileerd 2-kamer hoekappartement met balkon en een berging op de begane grond. Dit appartement heeft een gezamenlijk parkeerterrein.

Erg centraal gelegen vanwege diverse uitvalswegen (N44, A4, A12) en anderzijds veel mogelijkheden met openbaar vervoer (trein, tram en bus). Maar natuurlijk is de Haagse binnenstad met de fiets of lopend goed bereikbaar. Het winkelcentrum is om de hoek, mooier en makkelijker is bijna niet te vinden.

Omschrijving
De indeling van dit appartement is als volgt:

Toegang via een goed verzorgde en onderhouden entree (afgesloten), opgang via lift of trappenhuis naar de vierde verdieping. Vanuit de lift staat u direct voor de entree van het appartement. Hierna volgt de ruime gang met toegang tot diverse ruimtes.
De toiletruimte is fraai betegeld en voorzien van een fonteintje. Er is hier een ruime bergkast (ca. 1,35x1,15) met aansluiting voor de wasmachine en de boiler.
De ruime slaapkamer (ca 3,90x3,30) met toegang naar de moderne en nieuwe badkamer (ca. 2,25x2,25) met douche en wastafelmeubel.
De lichte en ruime woonkamer met open L-vormige nieuwe keuken (totaal ca. 7,90x3,71) is voorzien van diverse apparatuur zoals afwasmachine, koel-/vriescombinatie, combi-oven en afzuigkap.
Vanuit de woonkamer is het balkon (ca. 2,5x1,25) bereikbaar. Op de begane grond beschikt dit appartement over een eigen fietsberging (ca. 3,12x1,33).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Burgen en Horsten
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart