Appartement huren: niet meer beschikbaar Finnenburg in Den Haag

  • 76 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! HUISVESTINGSVERGUNNING IS VAN TOEPASSING

INDELING
Het appartement (ca. 76 m2) bevindt zich op de 3e etage aan de voorzijde van het complex en beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en separate douche. Aan de woonkamer grenst het ruime terras. De woning is volledig voorzien van een lichte laminaatvloer.
Bijgaande foto’s zijn impressie foto’s. De berging is gelegen in de kelder.

BIJZONDERHEDEN
- het appartement is gestoffeerd
- laminaat vloer door de gehele woning
- 2 slaapkamers
- badkamer voorzien van douche en ligbad
- berging

EXTRA INFORMATIE
- per direct beschikbaar
- huurprijs € 1.300,- excl. p.m.
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- (algemene) servicekosten € 70,- (onderhoud technisch, Installaties, glasbewassing onbereikbare ramen, c.v, schoonmaak trappenhuis, algemeen elektra/waterverbruik)
- eenmalige schoonmaak kosten à € 250,00
- contract van minimaal 24 maanden gewenst vanuit de eigenaar
- borg is 01 maand huur
- huisvestingsvergunning is van toepassing

OMGEVING
Mariahoeve is een groene, ruim opgezette jaren ’60 wijk met een parkachtig karakter en afwisselende bebouwing aan de rand van Den Haag. De buurt is in zes buurtjes verdeeld met elk een groene kern als hart van de buurt. Het is een rustige wijk met veel groen en een ontspannen sfeer. In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve vind je diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen waaronder twee grote supermarkten en enkele (vers)speciaalzaken.Mariahoeve en Marlot is een groen opgezette woonwijk. Vanuit de wijk loop je zo het groen in van het Haagse Bos of van parkbos Marlot waar je onder het dikke bladerdak van de oude bomen heerlijk kunt wandelen over bruggetjes en slingerende paden. Ook park Clingendael ligt dichtbij. (https://wonenindenhaag.nl/)

Openbaar Vervoer
Er zijn ruim 30 verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar Den Haag Centraal Station, als Station Hollands Spoor vervoeren vanuit de binnenstad. Beide Station zijn met het openbaar vervoer op enkele minuten van de binnenstad verwijderd. Voor een overzicht van alle tram en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u het beste de volgende website raadplegen: denhaag.nl/bereikbaarheid.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Burgen en Horsten
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart