Appartement huren: niet meer beschikbaar Finnenburg in Den Haag

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

HUISVESTINGSVERGUNNING VAN TOEPASSING.
Bezichtiging mogelijk maandag 28 september 17:00-17:30
Aanmelden noodzakelijk via info@i-re.nl

Top 3 kamer appartement met balkon en berging gelegen in de wijk Mariahoeve.

Indeling
Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en separate douche en een berging in de kelder.
De woning is volledig voorzien van een laminaatvloer.
(Bijgaande foto’s geven een impressie van de appartementen binnen dit complex)

Wijk
Mariahoeve is een groene, ruim opgezette jaren ’60 wijk met een parkachtig karakter en afwisselende bebouwing aan de rand van Den Haag. De buurt is in zes buurtjes verdeeld met elk een groene kern als hart van de buurt. Het is een rustige wijk met veel groen en een ontspannen sfeer. In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve vind je diverse winkels voor je dagelijkse boodschappen waaronder twee grote supermarkten en enkele (vers)speciaalzaken.Mariahoeve en Marlot is een groen opgezette woonwijk. Vanuit de wijk loop je zo het groen in van het Haagse Bos of van parkbos Marlot waar je onder het dikke bladerdak van de oude bomen heerlijk kunt wandelen over bruggetjes en slingerende paden. Ook park Clingendael ligt dichtbij. (https://wonenindenhaag.nl/)

Openbaar Vervoer
Er zijn ruim 30 verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar Den Haag Centraal Station, als Station Hollands Spoor vervoeren vanuit de binnenstad. Beide Station zijn met het openbaar vervoer op enkele minuten van de binnenstad verwijderd. Voor een overzicht van alle tram en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u het beste de volgende website raadplegen: denhaag.nl/bereikbaarheid.

Extra informatie
· huurprijs € 1.100,- excl. p.m.
· nieuw laminaat gehele woning
· servicekosten € 70,- (onderhoud techn, Installaties, glasbewassing onbereikbare ramen, c.v, schoonmaak trappenhuis, alg elektra/waterverbruik)
· 2 slaapkamers
· berging
· Contract van minimaal 24 maanden gewenst vanuit de eigenaar

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Burgen en Horsten
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart