Appartement huren: niet meer beschikbaar Beeklaan in Den Haag

  • 54 m2
  • 2 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gemeubileerd en gerenoveerd 2-kamer appartement vlakbij het strand, de Reinkenstraat en de Frederik Hendriklaan.

INDELING:
Entree, hal, woonkamer met open keuken, gezellig en goed ingerichte woonkamer. Veel ramen waardoor het een frisse en lichte woning is. De ramen zijn dubbelglas. Via de hal entree tot de slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel en de separate toilet. Tevens aanwezig een wasruimte voorzien van wasmachine en droger.

BIJZONDERHEDEN:
- 1 slaapkamer
- volledig dubbelglas
- volledig gemeubileerd
- 10 minuten fietsen naar zee, strand en duinen, dichtbij diverse internationale organisaties en scholen, winkels om de hoek op de Reinkenstraat.

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 1.500,- per maand exclusief g/w/e + tv/internet
- huurprijs is inclusief meubilering
- voorschot g/w/e + tv/internet à € 100,- per maand
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs à € 1.600,-
- eenmalige schoonmaakkosten à € 175,-
- huisvestingsvergunning van toepassing

OMGEVING
De wijk Duinoord - onderdeel van het stadsdeel Scheveningen - ligt precies tussen het Centrum en het zeer aantrekkelijke strandgebied van Scheveningen in (10 minuten met de fiets of het openbaar vervoer). Het wordt door de Nederlandse overheid beschouwd als een beschermd stadsgezicht en is een gewaardeerde buurt voor mensen met een zwak voor neorenaissance-architectuur, die te vinden is op het charmante Sweelinckplein. Voor een welbekende speciale winkelervaring kunt u een wandeling maken door de Reinkenstraat, waar u meer dan 50 ambachtelijke winkels, cafés en restaurants vindt.

Belangrijke internationale scholen en organisaties zoals OPCW, ICTY, Eurojust en Europol, maar ook ambassades, zijn allemaal in de buurt gevestigd.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bomenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart