Appartement huren: niet meer beschikbaar Bezuidenhoutseweg in Den Haag

  • 105 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Schitterend gemeubileerde dubbele bovenwoning in een prachtig authentiek complex met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en een geweldig eigen terras op het zuidoosten gelegen aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag.
Woning is gemoderniseerd met veel aandacht voor de originele details. De woning heeft een unieke uitstraling, mede dankzij de hoge geornamenteerde plafonds.

Om de hoek van de gezellige winkelstraat "Theresiastraat" en het centrum is ook op loopafstand. Uitvalswegen op enkele minuten afstand en het strand op nog geen kwartier fietsen. Wordt u hier de gelukkige bewoner van?

INDELING:
Eerste woonlaag:
Gebruikt u de trap of lift om naar het appartement te komen? U komt binnen in een heerlijke woonkeuken met 6-persoons eettafel. Deze hoogwaardige keuken is voorzien van alle luxe gemakken zoals een kookeiland, oven en magnetron, vaatwasser, elektrische kookplaat, ruime ijskast en vriezer en voldoende opbergruimte. Vanuit de woonkeuken kunt de deuren open slaan naar een geheel eigen privé terras gelegen op het zuidoosten.
Aan de voorkant van deze verdieping ligt een prachtige woonkamer met een hoog geornamenteerd plafond en hoge ramen. Op deze verdieping bevind zich ook het derde aparte toilet.
Tweede woonlaag:
Via de trap komt u op een ruime overloop waar zich de wasruimte met aansluiting voor wasmachine/droger en extra opbergruimte bevinden. Er bevinden zich op deze etage twee slaapkamers en twee badkamers. Een badkamer ensuite aan de master slaapkamer met wastafel, inloop douche en toilet. Via de overloop komt u ook bij de tweede slaapkamer, en bij de tweede badkamer met wastafel, inloop douche en toilet.

BIJZONDERHEDEN:
- 105 m2
- 2 slaapkamers
- 2 badkamers
- 3 toiletten
- open woonkeuken met kookeiland, vaatwasser, oven, magnetron, elektrische kookplaat, ijskast en vriezer
- gemeenschappelijke tuin
- dicht bij openbaar vervoer en snelwegen
- dicht bij een diverse kinderdagverblijven
- loop afstand van het Haagsche Bos en centrum van Den Haag

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à €2.600,-
- huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen g/w/e + internet
- huurprijs is inclusief meubilering
- voorschot service kosten per maand à € 130,-
- waarborgsom 01 maand huurprijs € 2.730,-

Wijk
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart