Appartement huren: niet meer beschikbaar Bezuidenhoutseweg in Den Haag

  • 145 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer ruim en gemeubileerd 4 kamer appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten en terras op het zuiden. De woning aan de Bezuidenhoutseweg is gelegen op de tweede etage en is gesitueerd in een groot herenhuis waarbij de uiterlijke stijlkenmerken in stand zijn gebleven.

INDELING:
Gemeenschappelijk entree met bellenplateau. Met de lift of trap bereikt u de 2e etage waar dit appartement gelegen is. Entree woning, de lange gang biedt toegang tot verschillende vertrekken waaronder aan de voorzijde de zeer ruime woonkamer. Er is een half open keuken die toegang verleend naar de woonkamer en de eetkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. In de hal is een wasruimte waar zich de wasmachine en droger bevinden. De twee slaapkamers bevinden zich aan beide kanten van het appartement. De twee badkamers hebben een luxe uitstraling. Een badkamer is voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel. De andere badkamer is voorzien van douche en wastafelmeubel. De twee separate toiletten bevinden zich aan beide kanten van de badkamers in de hal.

BIJZONDERHEDEN:
- 145m2
- 2 ruime slaapkamers
- 2 badkamers, waarvan 1 met dubbele wastafel
- 2 toiletten
- wasruimte met wasmachine en droger
- keuken met inbouwapparatuur, vaatwasser, ijskast en oven/magnetron
- riant balkon op het zuiden
- lift in gemeenschappelijk hal
- ruime berging
- parkeerplaats mogelijk (tegen betaling)
- gemeenschappelijke tuin

EXTRA INFORMATIE:
- huur per maand € 2.350,-
- huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen g/w/e + internet
- huurprijs is ecclusief € 130,- voorschot service kosten + meubilering

Wijk
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Openbaar Vervoer
Het appartement bevindt zich op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Hier kunt u gebruik maken van verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar locaties binnen Den Haag en omstreken vervoeren, als buiten Den Haag.
• Tram 2, 3, 4, 6, 9, 15, 16 &17
• Bus 18, 22, 24, 43, 44, 46 & 90

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart