Appartement huren: niet meer beschikbaar Bezuidenhoutseweg in Den Haag

  • 168 m2
  • 4 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooi gestoffeerd appartement (ca. 168 m2) in een traditioneel gebouw met haar eigen karakter. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, separate toilet, semi-open keuken, balkon, berging met wasmachine en droger en externe berging op de begane grond. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een gemeenschappelijke tuin en een privé parkeerterrein. De woning is zeer centraal gelegen met het treinstation "Den Haag Centraal" en de uitvalswegen om de hoek.

OMSCHRIJVING
Binnenkort meer informatie.

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerd
- 3 slaapkamers
- 1 badkamer met douche en dubbele wastafel
- 1 badkamer met ligbad en dubbele wastafel
- wasruimte met wasmachine en droger
- balkon
- externe berging aanwezig
- lift
- gemeenschappelijke tuin

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs €1.900,- excl. p.m.
- algemene servicekosten €130,- p.m.
- borgsom a € 2.030,-
- privé parkeerplaats beschikbaar tegen meerprijs
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen

WIJK
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek.  De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

OPENBAAR VERVOER
Het appartement bevindt zich op loopafstand van Den Haag Centraal Station. Hier kunt u gebruik maken van verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar locaties binnen Den Haag en omstreken vervoeren, als buiten Den Haag.
- Tram 2, 3, 4, 6, 9, 15, 16 &17
- Bus 18, 22, 24, 43, 44, 46 & 90

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart