Appartement huren: niet meer beschikbaar Theresiastraat in Den Haag

  • 84 m2
  • 3 kamers
  • 25 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Leuk appartement op de begane grond (ca. 84 m2) in het populaire Bezuidenhout met zeer ruime zonnige tuin, in het gezellige winkelgebied Theresiastraat met in de directe omgeving uitvalswegen naar de snelweg en het Centraal Station op bijna loopafstand.

INDELING
Parterre woning met toegang via centraal trappenhuis. Eigen entree met ruime overloop, riante woon/eetkamer en-suite, 1 slaapkamer aan de voorzijde, 1 slaapkamer aan de achterzijde, separate keuken met divers inbouwapparatuur, badkamer met douche. Riante zonnige achtertuin. In de kelder van het complex bevindt zich nog de privé berging.

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerde parterre woning
- 2 ruime slaapkamers
- badkamer voorzien van douche
- keuken met divers inbouwapparatuur
-riante zonnige achtertuin

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 1.350,00
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- servicekosten (algemene kosten) à € 25,00 per maand
- eenmalige schoonmaakkosten bijdrage aan eigenaar €250,00
- borg is 01 maand huur
- minimale huurperiode is 12 maanden

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart