Appartement huren: niet meer beschikbaar Theresiastraat in Den Haag

  • 136 m2
  • 5 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Volledig gerenoveerd in 2017, riant dubbel bovenhuis van ca. 136m2 met 4 slaapkamers.

INDELING
Entree via centraal trappenhuis, naar 3e verdieping. Ruime overloop naar lichte woon- en eetkamer (en suite met originele schuifseparatie), 2 slaapkamers, toilet en nieuwe keuken met alle inbouwapparatuur en toegang naar zonnig balkon. 4e verdieping: 2 zeer ruime slaapkamers, luxe badkamer met ligbad en inloopdouche.

De woning ligt dichtbij het “Haagse Bos”, de British School en Den Haag centraal station. Gelegen aan de Theresiastraat in een bruisende omgeving met voldoende winkelgelegenheden en restaurants.

Het appartement is volledig voorzien van een moderne lichte laminaatvloer, rondom HR glas en een nieuwe c.v. ketel.

BIJZONDERHEDEN
- gestoffeerde boven woning
- 4 ruime slaapkamers
- badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche
- nieuwe keuken met divers inbouwapparatuur
- zonnig balkon

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs à € 1.800,00
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- servicekosten (algemene kosten) à € 50,00 per maand (via vve: schoonmaak + stroomverbruik alg. trappenhuis, glasbewassing voorgevel, glasverzekering. Via verhuurder: serviceabonnement c.v.)
- eenmalige schoonmaakkosten €250,00
- borg is 01 maand huur
- minimale huurperiode is 12 maanden

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart