Appartement huren: niet meer beschikbaar Sibergstraat in Den Haag

  • 77 m2
  • 4 kamers
  • 25 Per direct
  • 29 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

SHORT STAY ONLY (4 maanden) 01-01-2023 t/m 30-04-2023. Eventueel een eerdere datum kan in overleg.

In het gezellige Bezuidenhout, gemeubileerd appartement beschikbaar for een periode van 4 maanden.

INDELING:
Entree op straat niveau. Binnenkomst in de hal. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en separaat toilet.
De lichte woonkamer met schuifdeur naar de tuin geeft een openlijk gevoel. De open keuken voorzien van diverse apparatuur ( koelkast, vriezer, vaatwasser, oven ) bevindt zich aan de achterzijde en vanuit hier is er ook toegang tot de tuin doormiddel van een deur. De ruime en zeer groene speelse tuin heeft de hele dag zon.
In de tuin is een extra huisje dat gebruikt kan worden als derde slaapkamer / gastverblijf / werkkamer. Deze ruimte is voorzien van verwarming en is goed geïsoleerd.
De andere 2 slaapkamers bevinden zich in de woning waarvan een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van klein ligbad, inloopdouche en wastafel. Onder de wastafel staat de wasmachine. Op de hal is een separate toilet. De hal is voorzien van veel opbergruimte en op een speelse manier ingericht.

BIJZONDERHEDEN:
- beschikbaar van 01-01-2023 t/m 30-04-2023
- volledig gemeubileerd
- 3 slaapkamers
- volledige dubbelglas
- tuin op het westen
- kinderspullen kunnen blijven of eruit.

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand à € 1.600, =
- huurprijs is exclusief g/w/e + internet
- waarborgsom van 01 maand huurprijs à € 1.600, =

WIJK:
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart