Appartement huren: niet meer beschikbaar Merkusstraat in Den Haag

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP: Conform de nieuwe huisvestingsverordening dient voor dit appartement een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd.

In de populaire wijk Bezuidenhout, gelegen dit leuke appartement van ca. 80 m2. Het bevindt zich op de 2e verdieping en is bereikbaar via een afgesloten portiek.

Indeling: woon/eetkamer en suite, 2 slaapkamers, laminaatvloer in de gehele woning, een bescheiden badkamer met douche en een keuken met diverse inbouwapparatuur. Het appartement is geheel voorzien van isolatieglas en beschikt over eigen nutsvoorzieningen en c.v.-installatie.

-Huurprijs: € 1.250,- per maand
-Servicekosten: € 50,- per maand (schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, glasbewassing voorzijde, serviceabonnement riooldienst, glasverzekering, serviceabonnement c.v., serviceabonnement en stroomverbruik algemene verlichting, intercominstallatie)
- Schoonmaakbijdrage voor in en uitcheck te voldoen aan eigenaar bij huuringangsdatum € 250,- (incl. BTW). Eenmalige kosten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart