Appartement huren: niet meer beschikbaar Merkusstraat in Den Haag

  • 80 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een prachtige 4-kamer parterre woning met voor- en achtertuin, gelegen in de wijk Bezuidenhout.

INDELING
Entree woning, hal, separaat met fontein, woon-/eetkamer met veel raampartijen en toegang tot de ruime tuin. De semi-open nieuwe keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals oven, fornuis, afzuigkap en koelkast.
Aan de achterkant van de woning bevindt zich een van de twee slaapkamers welke ook toegang heeft tot de tuin. Aan de voorkant van het huis bevindt zich de tweede slaapkamer.De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel en inloopdouche.
De gehele woning is voorzien van laminaatvloer, isolatieglas en beschikt over eigen nutsvoorzieningen en c.v.-installatie.

BIJZONDERHEDEN
- het appartement is gestoffeerd
- laminaat vloer door de gehele woning
- 2 slaapkamers
- badkamer voorzien van inloopdouche
- ruime achtertuin op het noordoosten

EXTRA INFORMATIE
- beschikbaar per 01-02-2021
- huurprijs € 1.450,- excl. p.m.
- Het appartement is geheel voorzien van isolatieglas en beschikt over eigen nutsvoorzieningen en c.v.-installatie.
- Servicekosten € 50,- per maand (glasbewassing voorgevel, elektra verbruik + schoonmaak algemeen trappenhuis via VvE en serviceabonnement c.v.-ketel)
- eenmalige schoonmaak kosten à € 250,00
- borg is 01 maand huur

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart