Appartement huren: niet meer beschikbaar Cornelis Houtmanstraat in Den Haag

  • 78 m2
  • 3 kamers
  • 20 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze leuke parterre woning (ca. 78 m2) is volledig voorzien van een lichte laminaatvloer, beschikt over 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, badkamer met douche, keuken, ruime achtertuin met berging.

INDELING
Het appartement (ca. 78 m2) bevindt zich op de begane grond en beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met douche en separaat toilet. Aan de keuken grenst een ruime achtertuin met berging. De woning is volledig voorzien van een lichte laminaatvloer.
Overige zaken die mogelijk in het gehuurde achterblijven zoals verlichtingsarmaturen, lamellen, raamfolie e.d. behoren niet tot het gehuurde.

BIJZONDERHEDEN
- het appartement is gestoffeerd
- 1 maand bruto huur borg
- laminaat vloer door de gehele woning
- 2 slaapkamers
- badkamer voorzien van douche
- berging in achtertuin

EXTRA INFORMATIE
- beschikbaar per 01-02-2021
- huurprijs € 1.250,- excl. p.m.
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- (algemene) servicekosten € 50,- (onderhoud technisch, Installaties, glasbewassing onbereikbare ramen, c.v, schoonmaak trappenhuis, algemeen elektra/waterverbruik)
- eenmalige schoonmaak kosten à € 250,00
- borg is 01 maand huur

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

Openbaar Vervoer
Er zijn ruim 30 verschillende openbaar vervoer mogelijkheden die zowel naar Den Haag Centraal Station, als Station Hollands Spoor vervoeren vanuit de binnenstad. Beide Station zijn met het openbaar vervoer op enkele minuten van de binnenstad verwijderd. Voor een overzicht van alle tram en buslijnen in het centrum van Den Haag kunt u het beste de volgende website raadplegen: denhaag.nl/bereikbaarheid.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart