Appartement huren: niet meer beschikbaar Louise Henriëttestraat in Den Haag

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huisvestingsvergunning van toepassing!
Semi gemeubileerd appartement (ca.75 m2) met ruime woonkamer (voor en achter), 1 slaapkamer, 2 balkons en aparte berging gelegen in de wijk Bezuidenhout.
De achterkamer kan indien gewenst gebruikt worden als 2e slaapkamer.

INDELING
Gezamenlijk entree complex, trap naar de tweede etage, entree woning, binnenkomst in lichte hal. Via de hal zijn alle kamers te bereiken.
Lichte woonkamer; zeer ruim en opgedeeld in een apart woon- en eetgedeelte. Eetgedeelte verleend via deur toegang tot balkon. Afzonderlijke keuken voorzien van alle gemakken; koelkast, vriezer, oven, 4 pits gasfornuis, magnetron en vaatwasser. Deur met toegang van het balkon. Ruime slaapkamer voorzien genoeg kastruimte, badkamer voorzien douche, wastafelmeubel en spiegel. Separaat toilet. De gehele woning heeft dubbele beglazing. Tevens is er een aparte berging in het gebouw.

BIJZONDERHEDEN
- het appartement is semi gemeubileerd
- 1 slaapkamer (2e slaapkamer is optioneel)
- badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en spiegel
- 2 balkons op het westen en oosten.
- de gehele woning heeft dubbele beglazing
- aparte berging

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs € 1.200,- excl. p.m.
- voorschot blokverwarming € 100,- p.m.
- huurder is verantwoordelijk voor de aansluitingen van nutsvoorzieningen
- borg is 01 maand huur
- minimale huurperiode is 12 maanden

OMGEVING
Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure.
Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horeca gelegenheden voor een jonger publiek. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Bezuidenhout-Midden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart